Ac milan stadium

Coppa Italia

FILTER

 • Sort

Official tickets
Event Guarantee
Seats next to each other

Matches

Filter
 • Sort

Official tickets
Event Guarantee
Seats next to each other
No Results Found
 • Tickets
 • Clubs
 • Competitie info
 • Tickets

  Tickets

  Coppa Italia Tickets

  Altijd al eens de magie van de Coppa Italia willen ervaren? Met Coppa Italia tickets beleef je het meest prestigieuze Italiaanse bekertoernooi van dichtbij. Met teams als Inter Milan, Juventus, AS Roma, Napoli en AC Milan staat het toernooi bol van de topwedstrijden.

  Omdat wedstrijden in de Coppa Italia worden bepaald door middel van loting, staan de wedstrijden niet direct vast. Maar zodra de loting van de verschillende rondes bekend is, kan je bij P1 Travel direct officiële tickets bestellen.

 • Clubs

  Clubs

  Coppa Italia Clubs

  Aan de Coppa Italia nemen in totaal 44 Italiaanse profclubs deel. Het gaat hierbij om 4 Serie C, 20 Serie B en 20 Serie A teams. De clubs stromen in verschillende rondes in het toernooi in. Zo staan er in de voorronde vier Serie C en vier Serie B teams tegenover elkaar. In de eerste ronde stromen vervolgens de overige 16 Serie B- en de laagste 12 Serie A-clubs in het toernooi. In de ⅛ finale worden de 8 beste clubs van Italië toegevoegd en kan de weg naar de finale écht beginnen.

  Het aantal Coppa Italia clubs dat deelneemt, staat dus ieder jaar vast. Welke clubs er precies deelnemen hangt voornamelijk af van de prestaties in de Serie C. Alleen de beste 4 clubs van deze competitie mogen namelijk meedoen met de Coppa Italia. Ook wordt er voor iedere ronde een loting uitgevoerd zodat niet ieder jaar dezelfde Coppa Italia clubs tegen elkaar spelen.

 • Competitie info

  Competitie info

  Coppa Italia info

  De Coppa Italia is het Italiaanse bekertoernooi voor de hoogste professionele voetbalcompetities. Het toernooi bestaat uit zeven verschillende knock out fases met aan het einde de finale. Het toernooi werd voor het eerst in 1922 georganiseerd en kende verschillende winnaars. De club met de meeste Coppa Italia’s op zijn naam is Juventus uit Turijn.

  Coppa Italia Badge

  De winnaar van de Coppa Italia ontvangt niet alleen de beker, maar ook een badge die het seizoen daarop gedragen mag worden. De badge die de winnaar van de Coppa Italia ontvangt, is de Coccorda Italiana. De Coccorda Italiana is een van de nationale symbolen van Italië en heeft de kleuren van de Italiaanse vlag. Door het dragen van de badge is de winnaar van de Italiaanse beker duidelijk te herkennen.

Site logo

ABOUT P1

TRAVEL

P1 Travel gives you the chance to visit your favorite sports or music event anywhere in the world. We assure you of the best experience possible, thanks to our official partnerships with the largest international football clubs, event venues and sporting tournaments. By offering a wide variety of official tickets and travel packages, we will bring you to the event of your dreams! More information

Barcelona Official Reseller Logo
Rugby_World_Cup_France
Chelsea Tickets Partner
Official Ticket Reseller Arsenal
Man Utd Official Reseller Logo
Man city one color
Newcastle Official Reseller Logo
Real_Madrid_Official_Reseller